FC Utrecht voor derde oefenpartij naar Montfoort

03 juli 2019

Utrechters vanavond (woensdag) in actie tegen jubilerend MSV’19.

De derde oefenpartij van de jaargang staat voor FC Utrecht voor de deur. Het team van trainer/coach John van den Brom kruist vanavond (woensdag) de degens met MSV’19. Op Sportpark Hofland in Montfoort gaat de bal om 19.00 uur rollen.

Was de overwinning van FC Utrecht op Amersfoorts Elftal afgelopen vrijdag al een ruime (1-6), een dag erna regende het pas écht doelpunten. Tegen USV Elinkwijk stopte de teller pas bij zeventien, in het voordeel van de FC: 0-17. Met vier goals was Mitchell van Rooijen die warme middag aan het Theo Thijssenplein de meest trefzekere speler van FC Utrecht.

Ritme opdoen
Voor de equipe van oefenmeester Van den Brom is de tweede week van de voorbereiding inmiddels in volle gang. Waar het gros van de competitiegenoten het vizier gericht hebben op de competitiestart tijdens het eerste weekend van augustus, daar weet FC Utrecht dat het al eerder om de knikkers speelt. Namelijk op donderdag 25 juli, in de heenwedstrijd van de tweede ronde van de Europa League. In aanloop naar die match zijn de duels met amateurtegenstanders uit de regio bij uitstek geschikt voor de voetballers van de FC om ritme op te doen.

Jubileumwedstrijd
Voor MSV’19 staat het duel met de Utrechtse profs in het teken van het 100-jarig bestaan van de vereniging. Naast de match tegen FC Utrecht wordt ter opluistering van die mijlpaal ook De 19 uur van MSV’19 gehouden. Dat feest vindt plaats op 19 juli.

Tickets via internet en aan de kassa’s, live updates via Twitter
Vanavond een kijkje nemen bij MSV’19 – FC Utrecht? Tickets zijn in de voorverkoop ONLINE verkrijgbaar, en natuurlijk vanavond aan de kassa’s van Sportpark Hofland te koop. Niet van de partij? FC Utrecht verzorgt live updates over de match via Twitter en publiceert morgen een samenvatting van de wedstrijd op YouTube.