Vanaf nu ook kaartverkoop na iDIN Check

23 januari 2019

Ter verbetering van het serviceniveau voert FC Utrecht enkele wijzigingen door met betrekking tot kaartverkoop.

FC Utrecht voert met betrekking tot kaartverkoop een aantal wijzigingen door, met als doel het verbeteren van het serviceniveau en het verminderen van de wachtrijen bij de stadionkassa’s op de wedstrijddag.

Bij online kaartverkoop kunnen niet-(Seizoen)Clubkaarthouders door middel van een zogeheten iDIN Check ook voor laag-risicowedstrijden kaarten kopen. Een iDIN Check houdt in dat je jouw FC Utrecht-account controleert en verifieert door eenmalig met je eigen bankidentifier in te loggen op de FC Utrecht-omgeving. Je bank vergelijkt de voor het FC Utrecht-account ingevulde gegevens dan met de persoonsgegevens zoals die bij de bank bekend zijn. Zo wordt verzekerd dat iemand zijn of haar echte gegevens invoert. Het bestellen van een Clubkaart kan vanaf nu ook enkel nadat de iDIN Check is doorlopen.

Het tarief voor het opsturen van kaarten wijzigt van 1,25 euro naar 2 euro. Wie tickets koopt en daarbij kiest voor de optie ‘Afhalen’ in plaats van e-Tickets, betaalt vanaf heden 2 euro per bestelling. Dat tarief wordt vanaf nu ook gerekend voor het printen van e-Tickets op wedstrijddagen. Seizoenkaarthouders die hun Seizoenkaart op wedstrijddagen vergeten, betalen vanaf nu 2 euro voor een zogeheten herprint; een los kaartje voor die desbetreffende wedstrijd.

Een Clubkaart kost vanaf nu 10 euro. Wie een Clubkaart bestelt, krijgt direct een kortingscode ter waarde van 10 euro per e-mail. Die korting kan worden verzilverd bij aanschaf van een wedstrijdkaartje.

Clubkaarten worden niet meer automatisch verlengd. Wie een Clubkaart heeft die binnenkort verloopt, ontvangt van FC Utrecht een e-mail ter herinnering en kan dan direct online zijn of haar Clubkaart verlengen. Dat geldt ook voor de Clubuitkaart.