Terug in de tijd met nieuw retroshirt

11 januari 2019

Het iconische shirt van het seizoen 1993/1994 is door FC Utrecht samen met COPA Football opnieuw uitgevonden en vanaf nu verkrijgbaar!

Het mooiste FC Utrecht-shirt aller tijden? Over smaak valt te twisten. Maar zeker is dat het shirt dat de spelers van de FC uit de Domstad in het seizoen 1993/1994 droegen, er één is met een uniek karakter. Zó bijzonder, dat FC Utrecht in samenwerking met retrospecialist COPA Football het shirt heeft heruitgevonden. Het retroshirt is vanaf nu verkrijgbaar in de FC Utrecht Fanshop én in de Webshop natuurlijk!

Om direct maar even een tijdsbeeld te schetsen: het shirt met de kenmerkende witte diagonaal wordt in het seizoen 1993/1994 gedragen door onder anderen Ferdi Vierklau, Johan de Kock, Jean-Paul de Jong, Hans Visser, Pieter Bijl en Edwin de Kruijff, die clubtopscorer wordt dat seizoen.
 
Het retroshirt is er in de maten S tot en met XXXL en is á 59,95 euro verkrijgbaar in de Webshop en in de FC Utrecht Fanshop, die is gevestigd in Stadion Galgenwaard en is geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.