Mooi bedrag voor skybox WKZ

03 januari 2019

Gedragen shirts leveren ruim 3000 euro op.

Ruim een week voor het thuisduel met Ajax werd er bekend gemaakt dat FC Utrecht een skybox gaat realiseren in het Wilhelmina Kinderziekenhuis. De shirts die de spelers droegen tijdens het Eredivisieduel werden hiervoor geveild. Deze veiling leverde een mooi bedrag op van in totaal 3.492 euro.

Het laatste fluitsignaal had geklonken. De wedstrijd was afgelopen, de veiling kon beginnen. Tot en met donderdag 27 december hadden supporters de tijd om te bieden op de shirts en zo een bijdrage te leveren aan de skybox in het Wilhelmina Kinderziekenhuis. 

Het meest populaire item? Dat was het shirt van de 19-jarige doelpuntenmaker Nick Venema. Op zijn shirt werd 450 euro geboden. De shirts van FC Utrecht leverden ieder gemiddeld 291 euro op. De totale opbrengst van de veiling was 3.492 euro. Dit mooie bedrag komt ten goede van de realisatie van de 32ste Skybox in het WKZ. De komst van de box zorgt ervoor dat kinderen van het WKZ elke dag van het jaar terecht kunnen in deze speciale skybox om samen te gamen, te chillen of te genieten van een voetbalwedstrijd van FC Utrecht op het grote scherm.