Jong FC Utrecht op zoudenbalch tegen RKC Waalwijk

28 januari 2019

Keuken Kampioen Divisie-wedstrijd begint vanavond (maandag) om 20.00 uur.

De beloftenploeg van FC Utrecht speelt vanavond (maandag) op Sportcomplex Zoudenbalch tegen RKC Waalwijk. Het Keuken Kampioen Divisie-onderonsje begint aan de Koningsweg om 20.00 uur.

Jong FC Utrecht begon aan de derde periode van het seizoen met een nipte nederlaag. De ploeg van trainer/coach Robin Pronk verloor in De Grolsch Veste met 1-0 van FC Twente, dat aan kop gaat van de competitie. De Utrechtse jongelingen maakten er een echte wedstrijd van tegen de gedoodverfde kampioen. “Dat we er tot de allerlaatste tel een wedstrijd van wisten te maken, is een groot compliment voor het team”, Pronk na afloop van die partij in de catacomben van het stadion in Enschede.

Een dijk van een partij
Tegenstander RKC Waalwijk begon voortvarend aan het derde blok van dit seizoen. De Brabanders speelden een dijk van een partij tegen Jong Ajax en versloegen de Amsterdammers met 4-1. Twee van de vier Waalwijkse treffers werden gemaakt door Sylla Sow. Die aanvaller verruilde Jong FC Utrecht eerder deze maand voor RKC Waalwijk.

Toen scoorde Sow nog tégen RKC Waalwijk
Eerder dit seizoen was Sow nog námens Jong FC Utrecht trefzeker tégen RKC Waalwijk. In het Mandemakers Stadion kon hij niet voorkomen dat de Domstedelingen verloren. Jong FC Utrecht kwam snel op een 0-1 voorsprong door een doelpunt van Nick Lim, maar treffers van Hans Mulder, Dylan Seys en Kevin Vermeulen zorgden ervoor dat de punten naar de geel-blauwen gingen; een doelpunt van Sow ten spijt: 3-2.

Live verslag via Twitter
Kaarten voor de wedstrijd Jong FC Utrecht – RKC Waalwijk zijn ONLINE verkrijgbaar en vanaf 19.00 uur aan de kassa’s op Sportcomplex Zoudenbalch. Daar gaat de bal vanavond om 20.00 uur rollen. Niet van de partij? FC Utrecht doet via TWITTER live verslag van de wedstrijd.