FC Utrecht op trainingskamp in La Manga

02 januari 2019

Achtdaagse voorbereiding op het nieuwe jaar in Spanje.

De selectie van FC Utrecht vertrekt aankomende vrijdag voor een winters trainingskamp naar Spanje. Daar zullen de spelers van hoofdtrainer Dick Advocaat verblijven in La Manga. Gedurende deze week wordt de selectie door middel van verschillende trainingen en twee wedstrijden klaargestoomd voor de tweede seizoenshelft. 

De manschappen van hoofdtrainer Dick Advcoaat zullen vrijdag het regenachtige Nederland achter zich laten voor het aangename weer in Spanje. Hier staan, naast de trainingen, twee wedstrijden op het programma. Op zondag 6 januari speelt FC Utrecht om 15:30 tegen het Duitse VfB Stuttgart, de huidige nummer zestien van de Bundesliga. De tweede oefenpartij is tegen KV Oostende, de ploeg van Richairo Živković, op donderdag 10 januari om 15:30 uur. Beide wedstrijden worden gespeeld op het trainingscomplex bij La Manga Club. Op vrijdag 11 januari keert het gezelschap weer terug naar Nederlandse bodem.

Via de social media kanalen van FC Utrecht houden we iedereen op de hoogte van de verrichtingen op het trainingskamp in Spanje.