Zorg van de Zaak geeft Ready for Change ruimte FC Utrecht-shirt

24 februari 2019

Zorg van de Zaak, hoofd- en shirtsponsor van FC Utrecht, maakte gisteren (zondag) eenmalig plaats voor een andere sponsor op het tricot van de Domstedelingen. Tijdens de wedstrijd FC Utrecht - Excelsior was Ready for Change te zien op de voorkant van de shirts van de FC Utrecht-spelers. Ready for Change is een GGZ-instelling voor verslavingszorg en helpt verslaafden en hun dierbaren om de patronen waarin ze vastzitten te doorbreken.

Het aantal verslaafden aan alcohol, drugs, games en medicijnen in Nederland groeit. Het merendeel van deze mensen heeft een baan en kampen met verslavingen op de werkvloer. Zorg van de Zaak geeft de instelling voor verslavingszorg op deze manier een podium om aandacht te vragen voor de toenemende verslavingsproblematiek. Het is een onderschat probleem met grote gevolgen voor de maatschappij. Zorg van de Zaak heeft meerdere expertisebedrijven die zich bezig houden met verslavingszorg waaronder Ready for Change en Rodersana.
 
Ready for Change is een erkende GGZ-instelling voor ambulante verslavingszorg. De zorginstelling richt zich op personen die met een verslaving kampen door hen een veilige omgeving én behandeling te bieden gericht op abstinentie, herstel en het vergroten van de levenskwaliteit. Het multidisciplinaire behandelteam van Ready for Change opereert vanuit hun kennisgebied en helpt verslaving te beheersen. Op basis van de overtuiging dat leren omgaan met verslavingsproblematiek mogelijk is voor iedereen. Ga voor meer informatie naar: www.readyforchange.nl