YouTube: de top 5 van januari

01 februari 2019

Interviews met nieuwe spelers in trek, evenals samenvattingen.

In de maand januari waren het kennismakingen met nieuwe spelers van het eerste elftal en samenvattingen van de oefenwedstrijden die de ploeg speelde in Spanje die op YouTube het meest in de smaak vielen. FCUtrecht.nl zet de 5 meest bekeken items van de eerste maand van 2019 nog even voor je op een rij:

Met stip op nummer 1: een interview met Riechedly Bazoer. De middenvelder, die door FC Utrecht van VfL Wolfsburg wordt gehuurd, deed in Spanje uitgebreid zijn verhaal. Alleen al op YouTube werd dat meer dan 15.000 keer bekeken:

Dat FC Utrecht in het Spaanse La Manga met 3-2 won van VfB Stuttgart, liet de thuisblijvers kennelijk ook bepaald niet onberoerd. Op YouTube bleek de samenvatting van het duel met de Duitsers het op een na best bekeken item van de maand te zijn: 

Plek 3 in deze top 5? Ook voor een samenvatting! Namelijk die van de wedstrijd FC Utrecht - KV Oostende, die eveneens in het Spaanse La Manga werd gespeeld:

Het eerste en enige item in deze top 5 dat niet in La Manga is opgenomen: het interview met Michiel Kramer, de spits die zich deze maand aansloot bij FC Utrecht. 

En dan de afsluiter van dit lijstje: een 'DAILY'. Vanuit Spanje hield FC Utrecht de thuisblijvers aan de hand van dagjournaals op de hoogte van het verloop van het trainingskamp van het eerste elftal. 

Voor het geval je dat nog niet hebt gedaan: ABONNEER JE OP HET YOUTUBE-KANAAL VAN FC UTRECHT!