Welkom op het nieuwe FCUtrecht.nl!

27 februari 2019

Je ziet het goed: FCUtrecht.nl is compleet vernieuwd! En dat niet alleen. In de afgelopen periode heeft FC Utrecht in samenwerking met creatief digitaal bureau The Valley, en op basis van input van onder meer supporters, keihard gewerkt aan een nieuw online platform. Dat bestaat naast een compleet nieuwe website ook uit een nieuw e-mailplatform en een nieuw datasysteem. De online kanalen van FC Utrecht zijn ingericht volgens een nieuwe online huisstijl en gaan nog beter aansluiten op de wensen en behoeften van de supporters van de club.

“Het nieuwe online platform is een belangrijke volgende stap in de online strategie van FC Utrecht”, licht Commercieel Directeur Joost Broerse toe. “Hierdoor kan FC Utrecht op basis van data nog gerichter supporters van dienst zijn.”

In de komende periode wordt doorgewerkt aan de verdere ontwikkeling van het platform, zoals het opzetten van een overkoepelend online FC Utrecht-account, dat wordt gekoppeld aan het ticketingsysteem van de FC uit de Domstad. “Daardoor kunnen er gepersonaliseerde acties over verschillende kanalen ingezet worden”, aldus Broerse.

Heb je feedback over een pagina op het compleet vernieuwde FCUtrecht.nl of werkt er iets niet? Geef dat dan hier bij ons aan!