Voetbalpoule in 't Wed & Waard Lounge wordt Renewd-Pool

08 februari 2019

‘Refurbished iPad voor juiste voorspeller rust- en eindstand'

Business Club Lid Renewd zal voortaan bij iedere thuiswedstrijd van FC Utrecht een refurbished iPad ter beschikking stellen als prijs in de voetbalpool in de ’t Wed & Waard Lounge. Alle deelnemers die de juiste rust- en eindstand van de wedstrijd invullen maken kans op de refurbished iPad.

Betrokken Business Club Lid
‘Wij zijn blij dat Renewd naamgever is geworden van de voetbalpool in de ’t Wed & Waard Lounge’, aldus Michel Renssen van FC Utrecht Business. ‘Renewd is een bijzonder betrokken lid van onze Business Club! Ze zijn één van de voorlopers in onze nieuwe Young Business Club en brengen hun bedrijf middels de Renewd-Pool extra onder de aandacht bij de rest van de Business Club Leden’.
 
“We zijn sinds een aantal seizoenen met veel plezier verbonden aan de FC Utrecht Business Club’, aldus Bram Wingens, eigenaar van Renewd. ‘Middels de Renewd-pool willen we onze bekendheid bij Business Club leden verder vergroten. We nodigen de deelnemers die de juiste uitslag niet voorspeld hebben uiteraard graag uit om contact met ons op te nemen om zo toch nog hun refurbished Apple-producten te kunnen scoren’, zegt Wingens met een knipoog.
 
Over Renewd
Renewd is een merk van refurbished iPhones, iPads en MacBooks, waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat. Zo zijn ze bijvoorbeeld de enige refurbished partij in Nederland die gebruik maakt van 100% originele Apple onderdelen. Renewd is gevestigd in Utrecht een wil door de samenwerking met FC Utrecht ook het lokale publiek kennis laten maken met zijn producten.
 
De producten van Renewd zijn onder andere te vinden bij Belsimpel, bol.com, lokale telecomwinkels en www.yourmacstore.nl. Wist u trouwens dat u bij YourMacStore ook alle nieuwe Apple-producten met flinke korting kunt aanschaffen?