Media Hologram in Stadion Galgenwaard

14 februari 2019

Nieuwe manier van adverteren richting zakelijke relaties

Sinds kort komen zakelijke relaties van FC Utrecht in het hoofdgebouw van Stadion Galgenwaard een nieuw fenomeen tegen: het Media Hologram. Verschillende partijen presenteren zich op creatieve wijze op dit hologram, geproduceerd door Media Mirror, het bedrijf dat al enkele seizoen lid is van FC Utrecht Business.

Eye-catcher in het hoofdgebouw
Media Mirror heeft al enkele seizoenen interactieve spiegels in het hoofdgebouw van Stadion Galgenwaard hangen, waar meerdere partijen op adverteren. Vanaf nu is er dus een tweede manier waarop partijen in het hoofdgebouw kunnen communiceren richting de zakelijke doelgroep: het Media Hologram. Het hologram toont een animatie in het luchtledige, waardoor het lijkt alsof deze in de lucht zweeft.

‘Unieke manier van gezien worden’
‘Via het Media Hologram kunnen partijen zich op een nieuwe en unieke manier laten zien’, aldus Nick Emmen, Account Manager bij Media Mirror. ‘Met het hologram hebben we een primeur in Nederland en wellicht zelfs wereldwijd!’
‘In onze zoektocht naar het continu willen innoveren hebben wij samen met Media Mirror besloten het Media Hologram in Stadion Galgenwaard te introduceren’ zegt Jasper Jacobs, Sales & Marketing Coördinator bij FC Utrecht Business. ‘We zijn de eerste locatie in de regio Utrecht die over het hologram beschikt. Enkele leden van FC Utrecht Business adverteren reeds op het hologram en komen op unieke wijzer onder de aandacht bij zakelijke stadionbezoekers! Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar op het hologram.’

Meer informatie
Interesse om te adverteren op het Media Hologram? Voor € 900,- ex. BTW en inclusief aanmaakkosten prijkt uw uiting tot het einde van het seizoen op het hologram. Neem voor meer informatie over het Media Hologram en de mogelijkheden om hierop te adverteren contact op met Michel Renssen, Sales Manager bij FC Utrecht Business. Hij is bereikbaar op 06-12831374 of m.renssen@fcutrecht.nl.