Kaartverkoop De Graafschap-uit gestart

02 februari 2019

Vanaf vandaag (zaterdag) tickets verkrijgbaar voor Gouden Seizoenkaarthouders, vanaf woensdag 6 februari ook kaartverkoop aan Uitkaarthouders.

De kaartverkoop voor de Eredivisiewedstrijd De Graafschap – FC Utrecht is voor Gouden Seizoenkaarthouders van FC Utrecht vandaag (zaterdag) van start gegaan. Vanaf woensdag 6 februari kunnen ook Uitkaarthouders van FC Utrecht een kaartje op de kop tikken voor de wedstrijd die op zondag 17 februari in Doetinchem om 16.45 uur begint.

Een kaartje voor de autocombi kost 12 euro. Er kan worden omgewisseld bij de ingang van het bezoekersvak op de wedstrijddag vanaf 15.00 uur. Let op: bestel per auto 1 parkeerkaart!
 
Een ticket voor de buscombi kost 29 euro.
 
Op de wedstrijddag is voor FC Utrecht-supporters die in het bezit zijn van een geldige omwisselkaart Café Masselink vanaf 14.00 uur toegankelijk. Die horecagelegenheid is gevestigd aan de Denneweg in Doetinchem. Het is op de wedstrijddag voor supporters van FC Utrecht niet toegestaan zich op te houden in het centrum en/of de horea van Doetinchem, met uitzondering van Café Masselink.
 
De kaartverkoop voor De Graafschap – FC Utrecht loopt zolang de voorraad strekt en uiterlijk tot en met donderdag 14 februari, 23.59 uur.
 
Tickets zijn verkrijgbaar in de FC Utrecht Fanshop in Stadion Galgenwaard en ONLINE