'Ik voel me elke dag gezegend dat ik er ben'

11 februari 2019

Een openhartig gesprek met Leon de Kogel in aflevering 7 van de FC Utrecht Podcast. Vanaf nu te beluisteren!

Afgelopen zomer raakte Leon de Kogel betrokken bij een ernstig auto-ongeluk op Malta. De 27-jarige Houtenaar vocht op het eiland, en vervolgens in een ziekenhuis in Nederland, voor zijn leven. Het gaat inmiddels een stuk beter met knokker De Kogel. In aflevering 7 van de FC Utrecht Podcast vertelt hij er even uitgebreid als openhartig over.

“Ik heb twee zoontjes. Als ik die zie, rennen, vliegen en spelen: daar geniet je van. Ook al zit je dan in een stoel en kan je er niet achteraan rennen: dat is genieten”, vertelt de voormalig aanvaller van FC Utrecht, VVV-Venlo, Go Ahead Eagles, Almere City FC en UE Cornella in gesprek met reporter Corné in ‘t Hout. “Ook van uit eten met vrienden. Bij een concert, bijvoorbeeld. Natuurlijk zou ik het liefst zonder krukken willen lopen en overal heen willen lopen, maar daar strijd ik voor. Ik geniet van elke dag.”

“Soms, als je gewoon fit bent, leef je en denk je: weer een dag voorbij. Nu voel ik me elke dag gezegend dat ik er ben”, vertelt hij.

Aflevering 7 van de FC Utrecht Podcast is vanaf nu te beluisteren op onder meer Spotify, de Podcast App van Apple en via Soundcloud. Luister hier: