FC Utrecht O16 ging het veld in om het klusje wel even te klaren. Het behoud van de eerste plaats stond op het programma. Een veel te laag tempo aan de bal door er veel te lang mee te lopen. Het mooie team wat er wekenlang had gestaan veranderde steeds meer in een groep individuen. ADO kwam terecht op 0-1 en het was maar hopen op een positieve reactie van de spelers. De 1-1 viel nog voor rust door Storm Streng.

In de tweede helft was er een verbeten ploeg uit de Hofstad die er alles aan deed om maar geen doelpunt tegen te krijgen. FC Utrecht bleef de lange bal hanteren welke keer op keer bij de keeper belandde. Één uitval van Den Haag deed FC Utrecht de das om 1-2. Gezien het spel is er een terechte nederlaag geleden. Er komt weer een mooie week aan om te leren. Op naar de volgende en laatste wedstrijd tegen Feyenoord.