Van den Brom: 'Wij willen heel graag die beker winnen'

18 december 2019

Trainer/coach John van den Brom van FC Utrecht blikt vooruit op het bekerduel met FC Groningen.

In de tweede ronde van de TOTO KNVB Beker neemt FC Utrecht het morgen (donderdag) op tegen FC Groningen. In aanloop naar de cupclash in het Hitachi Capital Mobility Stadion sprak FCUtrecht.nl met trainer/coach John van den Brom.

“We gaan met een gevoel van vertrouwen naar FC Groningen toe”, vertelde trainer/coach John van den Brom van FC Utrecht over de bekerpartij van morgen. “Omdat je die laatste twee wedstrijden op een goede manier gewonnen hebt. Dat is lekker.”

“Ja, ik verwacht morgen een ander FC Groningen dan het FC Groningen dat we onlangs in de competitie troffen”, ging hij verder. “Na die wedstrijd gaf hun trainer al aan dat ze ons niet op een goede manier bestreden hadden. Wij gebruiken de analyse van die wedstrijd natuurlijk ook voor onszelf.”

“Wij willen heel graag de beker winnen”, aldus de oefenmeester. “De volgende wedstrijd is FC Groningen-uit. Wil je je doelstelling bereiken, dan zul je morgen moeten winnen. Maar ik weet ook dat Danny Buijs hetzelfde zal zeggen tegen zijn spelers. Dat is ook weer het mooie aan de bekercompetitie.”

Bekijk de volledige voorbeschouwing, waarin Van den Brom ook ingaat op de afwezigheid van Bart Ramselaar en de rentree van Adrián Dalmau in de spelersgroep: