Live shirtveiling voor Charitybox

22 december 2019

Altijd al een écht gedragen en gesigneerd FC Utrecht shirtje willen hebben? Dat komt goed uit! Alle shirts van de wedstrijd tegen Feyenoord worden namelijk live – vanaf de aftrap - geveild om geld in te zamelen voor de ‘Charitybox’ in het stadion. Ga naar fcutrecht.nl/veiling en bied mee!

De opbrengst van de shirtveiling komt ten goede aan één van onze maatschappelijke projecten: de Charitybox! Elke thuiswedstrijd wordt deze skybox door FC Utrecht ter beschikking gesteld aan supporters die om uiteenlopende redenen een steuntje in de rug kunnen gebruiken. De Charitybox van Stadion Galgenwaard biedt elke thuiswedstrijd plaats op de hoofdtribune aan twaalf supporters. De supporters ontvangen een geheel verzorgde middag aangeboden door de club. Een moment om nooit te vergeten.

Bied mee vanaf de aftrap
Alle shirts van de spelers die minuten hebben gemaakt worden geveild, zowel de basisspelers als de invallers. De veiling start op het moment van de aftrap en sluit exact 4 dagen later: op donderdag om 14:30 uur. Meebieden kan al vanaf EUR 89 via fcutrecht.nl/veiling - ook vanaf de mobiele telefoon. Bied mee en steun de Charitybox!