Kerstmarkt op Fanplein bij Feyenoord-thuis

19 december 2019

Ho, ho, ho! Het Fanplein, dáár moet je voor FC Utrecht - Feyenoord zijn!

Een heuse kerstmarkt verrijst zondag op het Fanplein. Daar kun je voorafgaand aan de kraker FC Utrecht - Feyenoord bovendien terecht voor nog veel meer vermaak en vertier, van 12.30 tot 14.25 uur.

Een speciaal Santa Claus-springkussen wordt door official partner Broekiesverhuur geplaatst op het Fanplein, waar je ook je skills kunt showen in een mooie snowboard simulator. Ook is er een pannaveldje.

De kerstmarkt bestaat uit meerdere sfeervolle houden kerstkramen waar je terechtkunt voor onder meer koffie en thee, lekkere warme chocolademelk en een heerlijk broodje Unoxworst.

Deze keer tref je bij het Fanplein ook een DHL-busje aan. Daar kun je winterkleding die je zelf niet meer draagt inleveren. De kleding wordt verdeeld onder supporters van FC Utrecht en inwoners van de regio Utrecht die onder de armoedegrens leven.

Het Fanplein is ook de plek waar de Supportersdebuut Tent staat. Daar kun je jouw certificaat en goodiebag ophalen als jij tijdens FC Utrecht - Feyenoord jouw debuut maakt in Stadion Galgenwaard. Meld je aan voor het Supportersdebuut via www.fcutrecht.nl/debuut. Uiteraard is ook de Fanshop-caravan weer van de partij op het plein voor de Cityside.