John West hoofdsponsor FC Utrecht OldStars

23 december 2019

Fit en vitaal: het is de combinatie van bewegen en goed eten.

De OldStars-ploeg van FC Utrecht heeft vanaf nu een hoofdsponsor: John West. De wereldberoemde visconservenproducent is een maatschappelijk partnership aangegaan met FC Utrecht voor anderhalf seizoen.

Vanuit de kracht van de club heeft FC Utrecht zich ten doel gesteld om ouderen te stimuleren om (meer) te gaan bewegen. Walking Football, dat door de OldStars wordt gespeeld, is daarbij een ideale vorm. 55-plussers bewegen, komen bij elkaar, drinken gezamenlijk een kop koffie en leren nieuwe mensen kennen. Het is een toegankelijke vorm van bewegen en in contact komen met gelijkgestemden.

“Onze OldStars zijn dé ambassadeurs van onze maatschappelijke tak”, vertelt Commercieel Directeur Joost Broerse van FC Utrecht. “Dankzij de hulp van deze mannen worden er maandelijks diverse evenementen gerealiseerd en uitgevoerd. Zo bedienen de OldStars tijdens het kerstdiner, helpen ze bij de Bingo’s en vertegenwoordigen ze FC Utrecht tijdens Walking Football toernooien. Dat een gerenommeerd merk als John West zich nu als hoofdsponsor aan deze ploeg krasse knarren verbindt, is iets waarop we trots zijn.”

“John West is ontzettend trots op deze samenwerking met de OldStars“, aldus Arno Snoey, European Country Manager bij John West. ”De OldStars vertegenwoordigen een actieve en gezonde levensstijl. En dat is precies waar John West voor staat. Door in beweging te zijn, blijf je fit en vitaal. Gezonde voeding is daarbij superbelangrijk. Vis is een natuurlijke bron van eiwitten en Omega3 en daarom erg belangrijk in een gebalanceerd en gezond voedingspatroon.”