De betere tweede helft, dat is waar trainer/coach René Hake de goede punten uithaalt. “In balbezit waren we rustiger aan de bal, we speelden het beter uit. Uiteindelijk creëren we ook wat kansen, waardoor we meer hadden kunnen scoren. Dat deden we de eerste helft moeizamer, maar we zijn niet in grote problemen gekomen. Het is goed om te zien dat het de tweede helft beter gaat, zodat je daardoor de wedstrijd naar je toe kunt trekken.”

Moeten we de eerste helft dan maar snel vergeten? Dat niet! “Nee, zeker niet vergeten die eerste helft, we hebben namelijk wel een mooi doelpunt gezien. Maar qua spel was ik niet tevreden de eerste helft.”

De afgelopen periode speelde Jong FC Utrecht onder meer gelijk tegen N.E.C. (0-0) en won het van Jong AZ. “Deze fase moeten we doorzetten!”, aldus René Hake over de reeks. De volgende tegenstander van Jong FC Utrecht is MVV Maastricht, aankomende vrijdag al. “Nu moeten we eerst de schade opmaken van deze wedstrijd, bij de jongens die gespeeld hebben. Ervoor dat zij goed herstellen. Vrijdag moeten we weer zo fris mogelijk aan de start verschijnen. De een gaat daar beter mee om dan de ander. Nu hebben we een extra dag ten opzichte van vorige week, dus een extra dag om fris te zijn. Ik ga er vanuit dat iedereen goed herstelt.”