Gözübüyük en Van Boekel leiden komende duels FC Utrecht

10 december 2019

KNVB stelt arbitrale teams aan voor komende wedstrijden in Eredivisie, TOTO KNVB Beker en Keuken Kampioen Divisie.

De Eredivisiepartij Heracles Almelo – FC Utrecht staat onder leiding van Serdar Gözübüyük (foto) en de TOTO KNVB Bekerpot FC Groningen – FC Utrecht wordt geleid door Pol van Boekel. Dat blijkt uit de aanstellingen van de scheidsrechters voor de komende duels in de Eredivisie, TOTO KNVB Beker en Keuken Kampioen Divisie, die vandaag (dinsdag) door de KNVB zijn bekendgemaakt.

Zondag in Almelo krijgt Gözübüyük assistentie van Charl Schaap en Jan de Vries. Ingmar Oostrom is in Erve Asito de vierde official. Luca Cantineau is de videoscheidsrechter en zijn assistent is Erik Kleinjan.

De TOTO KNVB Bekerwedstrijd van volgende week donderdag tegen FC Groningen wordt door een kwartet geleid dat onder aanvoering staat van Van Boekel. Zijn assistenten in het Hitachi Capital Mobility Stadion zijn Rogier Honig en Rens Bluemink en de vierde official is Clay Ruperti.

Voor de Keuken Kampioen Divisie-ontmoeting tussen Jong FC Utrecht en FC Eindhoven van aanstaande vrijdag is Robin Gansner aangesteld als arbiter. Yorick Weterings en Martijn Beijer assisteren hem. Robin Vereijken is op Sportcomplex Zoudenbalch van de partij als vierde official.