Deze keer niet op zaterdag maar op zondag treden de teams van Excelsior O14 en FC Utrecht O14 aan. Het is een natte, winderige en koude middag op Sportpark Woudestein. Het is de laatste wedstrijd van de najaarscompetitie en voor beide teams valt er eigenlijk niets meer te halen, FC Utrecht O14 is al gepromoveerd dankzij de behaalde resultaten.

FC Utrecht O14 speelt in Rotterdam in een te laag tempo tegen een ingezakt Excelsior O14. In de 14e minuut krijgt FC Utrecht een corner. Het schot van Jahlani is iets te scherp en gaat over. FC Utrecht O14 domineert maar speelt rommelig en gaat niet goed met de kansen om. In de 25e minuut krijgt Excelsior O14 een vrije trap op ongeveer 20 meter recht voor het doel van FC Utrecht O14. Het schot wordt goed gepakt door keeper Yaell Samson. We gaan de kleedkamers in met een ruststand van 0-0.

Aanvang tweede helft, beide teams komen beter uit de startblokken. Nog maar net 2 minuten begonnen, FC Utrecht O14 buigt een aanval van Excelsior O14 om maar verdedigt slecht uit waardoor Excelsior O14 kan scoren en verrassend op een 1-0 voorsprong komt. FC Utrecht O14 heeft een aantal spelers gewisseld en gaat een nu in een hogere versnelling spelen en wordt gevaarlijker. FC Utrecht O14 zet een aantal goede aanvallen op maar komt niet tot scoren. Eindelijk is het in de 68e minuut toch raak! Een goed opgezette aanval van FC Utrecht, Ouail Haddouch passt de bal naar Timo Jansen deze geeft een goede assist op Ronnie Klaver, die vervolgens de bal in de touwen weet te krijgen: 1-1.

Het was een afsluiting van een mooie eerste seizoenshelft waarbij de spelers veel ervaringen hebben opgedaan, op naar het nieuwe seizoen in 2020!