FC Utrecht O15 vergeet te scoren

08 december 2019

Voetbal kan soms zo oneerlijk zijn. Een spannende gelijkopgaande wedstrijd, beslist door twee klutsgoals uit een corner. Aan uitgespeelde kansen lag het absoluut niet bij O15 maar dan moet er wel gescoord worden.

In een mooie en sportieve wedstrijd speelden zowel AZ als FC Utrecht een snelle en dynamische wedstrijd. De late aanvangstijd had geen invloed op de alertheid van beide teams. Het spel ging op en neer waardoor het een aangenaam voetbalspektakel werd. Dit zonder dat er nu steeds grote kansen gecreĆ«erd werden al was de grootste kans voor rust van Adam Tahaui die na een mooie kaats van Milan Paanakker het net niet kon vinden. Aan de andere kant moest de thuisclubs alert blijven op de snelle Alkmaarse linksbuiten. Aidan Tross fungeerde daarin steeds als een goede stoorzender.

Na de rust scoorde de uitploeg al snel via een kluts uit een corner die onverwacht over een ieder heen vloog. Dit kadootje werd keurig uitgepakt. Nadat de thuisclub het heft weer in handen kon nemen waren het kansen voor Nazjir, Rafik, Gianni, Milan maar zij vonden het net niet. Dat AZ wederom uit een kluts uit een corner was zuur waardoor de 0-2 een feit was. Dit betekende ook de eindstand van de wedstrijd. Dinsdag wacht een leuke oefenwedstrijd op het dak van de Ikea en zullen Kay, Rafik, Massien, Sil, Adam, Roan en Milan zich melden in de Zeister bossen. Succes kanjers en maak ons nog trotser dan dat we al zijn. Zondag wacht de laatste wedstrijd van dit jaar uit bij Excelsior alwaar we gezamenlijk met onze vrienden van de onder 14 heen zullen reizen.