Afgelopen weekend speelde FC Utrecht O14 thuis tegen ADO O14, de directe concurrent. In de 13e minuut kreeg ADO een aanval vanaf rechts waarbij de bal naar de spits werd gespeeld die hem net naast schoot. Gelijk daarna in de 15e minuut creëerde de thuisploeg via een verzorgde opbouw een voorzet van Timo Jansen. De bal kwam terecht bij Tijn Boggende die hem langs de keeper wilde schieten maar de kans werd net gered door de keeper van ADO. In de 16e minuut was het wel raak. Een corner die werd weggewerkt kwam bij Timo Jansen die zijn directe speler passeerde en de bal voorgaf op Ronnie die hem goed in de hoek kopte: 1-0! FC Utrecht speelde in de eerste helft niet op zijn allerbest en dat kon ook gezegd over ADO die alleen gevaarlijk werden door standaard situaties.

In de tweede helft kreeg FC Utrecht 3 honderd procent kansen die er helaas niet in gingen. ADO bleef nog steeds gevaarlijk met vrije trappen en corners maar die werden allemaal tegen gehouden door Yaell die een paar goeie reddingen in huis had. In de 58e minuut wist Gustav de bal voor te geven, waarbij Jahlani de bal in het doel kopte: 2-0!