Voorlopig geen nieuwe naambordjes in Stadion Galgenwaard

19 augustus 2019

Club zoekt naar partner die opfrisactie van naamkaartjes wil adopteren.

Er worden voorlopig geen naambordjes geplaatst op de stoeltjes van nieuwe Seizoenkaarthouders in Stadion Galgenwaard. De naamkaartjes van supporters die hun plekkie van 2018/2019 hebben verlengd voor de jaargang 2019/2020 blijven uiteraard zitten. De naamkaartjes op niet-verlengde plekkies worden verwijderd.

FC Utrecht zoekt ondertussen naar een partner die een opfrisactie van de naambordjes wil adopteren, zodat ook de stoeltjes van nieuwe Seizoenkaarthouders en Seizoenkaarthouders die van plek zijn veranderd van een naamkaartje kunnen worden voorzien. De club, die afgelopen seizoen samen met Bouwpartner HORNBACH alle stoeltjes van Seizoenkaarthouders van een gepersonaliseerd naambordje voorzag, hoopt daarmee gehoor te kunnen geven aan een wens die leeft bij de achterban.

Tot nu toe zijn er nog geen naambordjes verwijderd. Dat heeft te maken met het feit dat de ervaring leert dat niet iedereen zijn of haar Seizoenkaart verlengt voor de zomervakantieperiode. Na het treffen met VVV-Venlo worden de naamkaartjes van supporters die hun plekkie niet hebben verlengd, verwijderd.