Tickets FC Twente-uit in twee fases in de verkoop

14 augustus 2019

Auto- en buscombikaarten verkrijgbaar voor duel in Overijssel.

De kaartverkoop voor de Eredivisiewedstrijd FC Twente - FC Utrecht is voor Gouden Seizoenkaarthouders van FC Utrecht vandaag (woensdag) van start gegaan. Vanaf zaterdag kunnen ook alle Seizoenkaarthouders een ticket op de kop tikken voor de match die op zondag 1 september in Enschede om 12.15 uur begint.

Een kaartje voor de autocombi kost 12 euro. Op de wedstrijddag kan vanaf 10.45 uur worden omgewisseld op het parkeerterrein bij het bezoekersvak van de Grolsch Veste. Let op: er is een beperkt aantal parkeerkaarten beschikbaar. Bestel 1 parkeerkaart per auto, en probeer te carpoolen.

Tickets voor de buscombireis zijn รก 30 euro verkrijgbaar. Op de wedstrijddag, zondag 1 september dus, kan er bij Stadion Galgenwaard vanaf 9.00 uur worden ingestapt in de bussen, die om 9.30 uur vertrekken naar Enschede.

Kaarten zijn, zolang de voorraad strekt, tot en met uiterlijk donderdag 29 augustus, 23.59 uur verkrijgbaar. Tickets kunnen ONLINE worden aangeschaft en in de FC Utrecht Fanshop in Stadion Galgenwaard. De winkel is van dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur geopend.