Ready to Eat nieuwe rugsponsor FC Utrecht

23 augustus 2019

Nieuwegeins bedrijf maakt collectief shirtsponsoren compleet.

G.H. Lukassen & Zn BV, uit Nieuwegein, is, met haar merk Ready to Eat per direct, en voor de rest van dit seizoen, aan FC Utrecht als rugsponsor verbonden. De uiting van het familiebedrijf prijkt vanaf zondag op de shirts van de spelers van de Eredivisionist uit de Domstad. Met het vastleggen van Ready to Eat heeft FC Utrecht het collectief shirtsponsoren compleet. Op de Nike-tricots zijn ook de hoofdsponsor Zorg van de Zaak, rugsponsor én connectiviteitspartner T-Mobile en mouwsponsor Dassy vertegenwoordigd.

Sinds vorig seizoen is Ready to Eat ook al broeksponsor van FC Utrecht. En al jaren is het Nieuwegeinse familiebedrijf, dat door Gert Lukassen samen met zijn zonen Jerry en Michel wordt gerund, als skyboxhouder en lid van de Business Club aan FC Utrecht verbonden. Het rugsponsorschap is een nieuwe stap voor Ready to Eat, dat het hele jaar door het lekkerste gewassen slasoorten, bananen en andere groente en fruit levert door heel Nederland.

“Ik ben er ontzettend trots op dat wij met Ready to Eat de rug van het FC Utrecht-shirt gaan sieren”, zegt Gert Lukassen, eigenaar van het in Nieuwegein gevestigde bedrijf. “Als groot supporter van FC Utrecht ben ik al jarenlang aanwezig bij de thuiswedstrijden, die ik vanuit de skybox van ons bedrijf bekijk. Met Ready to Eat timmeren wij flink aan de weg en via het rugsponsorschap en exposure rondom thuiswedstrijden willen wij de naamsbekendheid van ons merk nog verder vergroten.”

Joost Broerse, Directeur Commercie van FC Utrecht: “Als FC Utrecht zijn wij ontzettend verheugd dat Ready to Eat ervoor heeft gekozen om de exposure bij FC Utrecht uit te breiden. De relatie tussen Ready to Eat en FC Utrecht wordt hierdoor nog meer verstevigd en we kijken uit naar een succesvol seizoen.”

Over Ready to Eat
Producten blinken uit in smaak en gemak. Ready to Eat levert het hele jaar door het lekkerste groente en fruit. De specialiteit? Heerlijke, verse producten, direct klaar voor gebruik. Het assortiment bestaat uit verschillende sla soorten, bananen, avocado’s, mango’s, (vacuümverpakte) rode bieten, kruiden en sous-vide gegaarde groenten. Meer over Ready to Eat: https://www.readytoeat.nl/