Nieuw FC Utrecht-contract voor Rayan El Azrak

20 augustus 2019

Aflopende verbintenis van middenvelder (20) opengebroken en verlengd.

Middenvelder Rayan El Azrak heeft zijn handtekening gezet onder een nieuw FC Utrecht-contract. Die overeenkomst zorgt ervoor dat El Azrak tot medio 2022 vastligt bij de FC uit de Domstad. Bovendien is er in het contract een optie tot verlenging van de samenwerking tot medio 2023 opgenomen.

El Azrak maakte in de zomer van 2016 de overstap van Ajax naar FC Utrecht, waar hij vanuit de Onder 19-selectie doorstroomde naar de in de Keuken Kampioen Divisie uitkomende beloftenploeg. Op het één na hoogste niveau van de Nederlandse voetbalpiramide speelde El Azrak tot nu toe 21 wedstrijden. Tijdens de voorbereiding op deze jaargang maakte hij bovendien met regelmaat zijn opwachting in het eerste elftal.

“We zijn er ontzettend blij mee dat we het contract van Rayan hebben verlengd”, reageert Directeur Voetbalzaken Jordy Zuidam van FC Utrecht. “Hij is een speler die iets kan creëren en een goed schot in de benen heeft. Rayan heeft een individuele actie in huis en een versnelling waarmee hij tegenstanders kan uitspelen. Wij zien in Rayan een speler die de potentie heeft om op termijn een vaste waarde in het eerste elftal te worden.”