Intensivering samenwerking FC Utrecht en gemeente Houten

16 augustus 2019

In het bijzijn van ouderen die elkaar hebben ontmoet tijdens het FC Utrecht Kerstdiner en elkaar sindsdien wekelijks treffen voor een koffiemomentje en een gezellig samenzijn heeft wethouder Kees van Dalen van de gemeente Houten uit handen van ambassadeur Gert Kruys van FC Utrecht een gegraveerde plaat in ontvangst genomen die symbool staat voor een intensievere samenwerking tussen de gemeente en de Utrechtse profclub.

De reeds bestaande banden worden met de hernieuwde samenwerking tussen de Utrechtse FC en de gemeente Houten aangehaald en de samenwerking wordt geïntensiveerd.

De afgelopen seizoenen werkten FC Utrecht en de gemeente Houten al samen en met de nieuwe intentieverklaring wordt alles in het werk gesteld meer binding te creëren. Zo zal FC Utrecht meer zichtbaar zijn in de gemeente en worden er maatschappelijke activiteiten georganiseerd op locatie. Daarbij zijn de hoofdthema’s de pijlers van de maatschappelijke tak van FC Utrecht: een gezonde leefstijl bij kinderen en eenzaamheid onder ouderen.