FC Utrecht lanceert Derde Tenue 19/20

31 augustus 2019

Nu verkrijgbaar: het officiĆ«le Derde Tenue van FC Utrecht!

FC Utrecht treedt morgen (zondag) aan tegen FC Twente in het gloednieuwe Derde Tenue van dit seizoen. Wil jij dit klassieke witte tenue ook in je bezit hebben? Dat kan! Vanaf vandaag is het Derde Tenue verkrijgbaar in de FC Utrecht Fanshop, webshop en in de Nike Store op Hoog Catharijne.

Het Derde Tenue van het seizoen 19/20 zal waar mogelijk onder andere worden gebruikt in de TOTO KNVB-Bekerwedstrijden. FC Utrecht zal hier in het wit aantreden. De gouden details op het witte wedstrijdshirt geven het shirt niet alleen extra allure, het verwijst ook naar successen als de bekerwinst in 1985, 2003 en 2004. Ook dit seizoen hoopt FC Utrecht haar status als Cupfighter waar te maken. Vanavond wordt tijdens de bekerloting bekendgemaakt tegen welke ploeg het team van John van den Brom begint aan het bekeravontuur.

White Warriors

Het wedstrijdshirt schittert in eenvoud en beschikt over subtiele details; zoals het zwarte FC Utrecht logo op de borst, waar een gouden gloed in verwerkt is, de Domtoren in het rugnummer en de drie fusieclubs achterop. De natuurlijke pasvorm en Dri-FIT technologie zorgen ervoor dat het shirt als gegoten zit.

Ook de broek en kousen zijn geheel in het wit, wat het complete tenue een iconische uitstraling geeft. Net als het Thuis- en Uittenue beschikt ook het Derde Tenue over de Dri-FIT technologie van Nike. Hierdoor blijf je ook op de mindere dagen lekker droog en warm. Dankzij de comfortabele pasvorm en de stretchstof beweeg je bovendien gemakkelijk over het veld.