Als Printing Partner van FC Utrecht is Sharp verantwoordelijk voor alle werkzaamheden op het gebied van printing voor de club. Dit betreft niet alleen de werkzaamheden op de kantoren van FC Utrecht in Stadion Galgenwaard maar ook de werkzaamheden op de kantoren bij Sportcomplex Zoudenbalch. Vanuit de samenwerking zal Sharp lid blijven van FC Utrecht Business middels Business Seats in de Business Lounge.

Internationale partij
Joost Broerse, Commercieel Directeur bij FC Utrecht, over het verlengde contract: ‘Wij zijn er trots op dat een internationale partij als Sharp de komende jaren deel uit blijft maken van ons groeiende netwerk. Het enthousiasme voor FC Utrecht en de huidige positieve samenwerking speelt daarbij een grote rol.’

Peter Hoorn, Managing Director bij Sharp, is ook content met de contractverlenging: ‘Wij zijn inmiddels al wat jaren betrokken bij FC Utrecht vanuit onze rol als Partner op het gebied van Documentoplossingen. Daarnaast zijn wij met onze hoofdvesting recent vanuit Houten verhuist naar de Papendorpseweg in Utrecht wat onze betrokkenheid met de stad Utrecht nog meer vergroot. Wij halen veel voldoening uit de momenten waarop wij onze zakelijke relaties mee kunnen nemen naar Stadion Galgenwaard. Dat wij via onze dienstverlening ook nog eens een actieve bijdrage leveren, maakt de samenwerking erg sterk.’

Over Sharp Electronics Benelux
Sharp ontwikkelt al meer dan 100 jaar unieke producten en oplossingen die de samenleving en het bedrijfsleven ten goede komen. Het ontstaan van Sharp komt voort uit het uitvinden van de "Ever Sharp pencil", een mechanisch vulpotlood wat altijd scherp blijft en daarvan is de naam Sharp van afgeleid. Vanuit deze ontwikkeling in 1912 heeft Sharp een enorme diversiteit aan nieuwe en innovatieve producten ontwikkeld zoals bijvoorbeeld de allereerste rekenmachines met een LCD display. Maar dat was slechts het begin. Al meer dan een eeuw is Sharp bezig met het als maar innoveren van producten en heeft Sharp veel bekroonde producten en diensten ontwikkeld op het gebied van Document Solutions, Managed Services, Visual Solutions, Energy Solutions en Payment Solutions. Meer over Sharp: www.sharp.nl/nl.

Als Printing Partner van FC Utrecht is Sharp verantwoordelijk voor alle werkzaamheden op het gebied van printing voor de club.