FC Utrecht Business Team rekent af met VVV-Venlo Business

27 augustus 2019

Onder tropische omstandigheden stonden Business Club leden van FC Utrecht en VVV-Venlo afgelopen zondag tegenover elkaar op Sportcomplex Zoudenbalch. De eerste Business Club voetbalwedstrijd van 2019-2020 kon op veel animo rekenen van zowel vaste spelers als nieuwe leden. In een vriendschappelijk duel wonnen de Domstedelingen met 7-2 van de Venlonaren.

Bevlogen team
Bij binnenkomst in de kleedkamer hingen de tenues voor de voetballers klaar en werd een voorstelronde gehouden zodat men elkaar én elkaars bedrijf leerde kennen. Onder leiding van de bevlogen trainer Gert Kruys ging het FC Utrecht Business Team vervolgens het veld op. Na een 4-1 ruststand, stond er uiteindelijk een 7-2 eindstand op het scorebord. Het mooiste doelpunt werd gescoord door Davy Joha, Marketing Manager bij HiKOKI, die na een weergaloze solo de bal uit een welhaast onmogelijke hoek snoeihard binnenschoot.

Nieuwe leden leren kennen
‘Met Jaarbeurs zijn wij afgelopen seizoen toegetreden tot de Business Club van FC Utrecht. We willen graag andere leden leren kennen en meedoen aan het Business Club voetbal is daarvoor een ideale mogelijkheid’, zei Patrick Schilte, Business Unit Manager Bouw, Installatie & Maakindustrie bij Jaarbeurs, die met zijn doelpunten een belangrijke bijdrage aan de overwinning leverde.

Afspraken voor samenwerking gemaakt
‘Wij organiseren het Business Club Voetbal om onze leden op een actieve en laagdrempelige manier kennis met elkaar te laten maken’, aldus Jasper Jacobs, Sales & Marketing Coördinator bij FC Utrecht Business. ‘Het is mooi om te zien dat verschillende deelnemers na het voetballen elkaar afgelopen zondag ook in de Business ruimtes van Stadion Galgenwaard wisten te vinden. Hier zijn zelfs al afspraken gemaakt om de mogelijkheden van samenwerking tussen bedrijven te bespreken.’

Volgende duel: 11 september
‘Ik heb genoten van het combinatiespel en de inzet van mijn team vandaag’, gaf trainer Gert Kruys na afloop van de wedstrijd aan. ‘Op woensdagavond 11 september spelen wij tegen het Business Club team van Kampong en ik hoop dan weer te mogen beschikken over een mix van vaste waardes én nieuwe spelers vanuit onze Business Club.’ Leden kunnen zich inschrijven voor het duel tegen Kampong via www.fcutrecht.nl/bscvoetbal.