Ondanks de zon was het door een ijzige wind behoorlijk koud op sportpark Zoudenbalch. Wel begon FC Utrecht O12 goed aan de thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle, waardoor we al snel uitliepen naar een 3-0 voorsprong. Helaas verslapte het spel vooral in het middelste deel van de wedstrijd. PEC Zwolle domineerde en we kwamen overal een stap te laat. Ook in de duels lieten we het soms afweten en we kunnen merken dat sommige spelers op hun tandvlees lopen. Gelukkig konden we onszelf in de laatste fase nog enigszins herpakken door de rust en het aanspeelpunt voorin wat meer te benutten. Gelijk leverde dit ook voor ons nog een aantal kansen en doelpunten op. Het is nu zaak om goed de rust te nemen en te herstellen, zodat we volgende week weer volle bak kunnen gaan. De batterij opladen is ook soms nodig om een goede prestatie te kunnen leveren tijdens trainingen en de wedstrijd.