Volop activiteit in digitale veilingzaal

16 april 2019

Wedstrijdgedragen én gesigneerde shirts van FC Utrecht-spelers enorm in trek.

Het is een drukte van jewelste in de digitale veilingzaal van FC Utrecht. Daar gaan dezer dagen de shirts die door de spelers werden gedragen in de wedstrijd tegen Vitesse onder de hamer. De veiling biedt supporters dé kans om een écht gedragen en gesigneerd wedstrijdshirt in handen te krijgen. Bijkomende plus: de opbrengsten van de veiling komen ten goede aan het Wilhelmina Kinderziekenhuis.

Het meest populaire shirt van allemaal? Dat van Mark van der Maarel. Dat was, nog tíjdens de wedstrijd, al voor 575 euro onder de hamer gegaan. Inmiddels is ook het tricot van aanvoerder Willem Janssen voor dat bedrag verkocht en is het truitje van Jean-Christophe Bahebeck afgehamerd voor 475 euro.

Heb jij het hoogste bod geplaatst bij het sluiten van de veiling op donderdagmiddag? Dan ben jij de winnaar! Geen zin om 4 dagen te wachten? Maak dan gebruik van de ‘buy it now’ optie. Hiermee ben jij direct en gegarandeerd de winnaar van jouw favoriete shirt voor een vastgestelde prijs. Na ontvangst van betaling wordt het shirt binnen 24 uur aangetekend en gratis verzonden. Betalen kan eenvoudig en veilig via iDeal, creditcard en PayPal.

Meedoen? Ga naar fcutrecht.nl/veiling!