Vitesse-thuis: Noord- en Zuidtribune al uitverkocht!

11 april 2019

Tickets voor belangrijke pot tegen Arnhemmers zeer in trek.

Het laatste kaartje voor de Zuidtribune voor de Eredivisiewedstrijd FC Utrecht - Vitesse ging zojuist (donderdagavond 11 april) over de toonbank, nadat eerder vandaag ook de Noordtribune uitverkocht raakte. Ook voor de andere twee tribunes van Stadion Galgenwaard zijn de tickets voor de clash met Vitesse zeer in trek.

Zelden werden er voor een ontmoeting tussen de Utrechters en de Arnhemmers zo veel kaarten verkocht, als voor de editie van aanstaande zondag. Het is in de FC Utrecht Fanshop de laatste dagen dan ook een komen en gaan van voetballiefhebbers uit Utrecht en omstreken die hun kaarten voor de pot tegen de Arnhemmers op de kop tikken. En ook ONLINE gaan de tickets als warme broodjes over de digitale toonbank.

De Fanshop van FC Utrecht is gevestigd naast de hoofdentree van Stadion Galgenwaard en geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Op de wedstrijddag zijn tickets – indien nog beschikbaar - verkrijgbaar bij de stadionkassa’s op het plein voor de Cityside. Die kassa’s gaan om 14.45 uur open. De wachtrij overslaan? Via INTERNET zijn tot de aftrap van de wedstrijd ook kaarten te koop.

FC Utrecht - Vitesse is een treffen tussen de nummers vijf en zeven van de Eredivisie. Het verschil tussen beide ploegen op de ranglijst bedraagt drie punten. De wedstrijd begint in Stadion Galgenwaard zondag om 16.45 uur. Deze wedstrijd is er rondom het stadion een heus Kidsplein, met springkussens en andere festiviteiten. Daarnaast treedt er op iedere promenade voorafgaand aan de wedstrijd een ‘Utregse zanger’ op.