Speler van de Maand Maart: Jean-Christophe Bahebeck

09 april 2019

Franse aanvaller valt in de prijzen.

Mede dankzij twee doelpunten en twee assists heeft Jean-Christophe Bahebeck de meeste stemmen van de Junior Tigers ontvangen in de maand maart. Junior Tiger Mart Konings (13 jaar) mocht op Sportcomplex Zoudenbalch de Junior Tigers Speler van de Maand-award overhandigen aan de aanvaller van FC Utrecht.

Mart komt uit De Meern en speelt in de JO/13-3 bij V.V. De Meern als rechtermiddenvelder. Samen met zijn vader was hij goed voorbereid afgereisd naar Sportcomplex Zoudenbalch voor de uitreiking met de spits van FC Utrecht. Jean-Christophe komt uit Frankrijk en spreekt geen Nederlands, maar wel Engels. Voor deze toffe meet-and-greet had Mart enkele vragen in het Engels voorbereid die hij graag wilde stellen aan zijn idool bij FC Utrecht.

Mart wilde als eerste graag weten waarom Jean-Christophe gekozen heeft voor FC Utrecht aan het begin van dit seizoen. Jean-Christophe vindt het belangrijk dat hij een goed gevoel heeft bij de club en dat heeft hij zeker bij FC Utrecht. Daarnaast heeft de club een prachtig stadion en een geweldig publiek!

Jean-Christophe speelde in het verleden bij Paris-Saint Germain in Frankrijk. Mart wilde daarom graag weten of Jean-Christophe in de toekomst terug zou willen gaan naar deze club. De spits vertelde dat hij eerst bij FC Utrecht een heel seizoen goed wil spelen om verder na te denken over zijn toekomst. Paris-Saint Germain blijft een geweldige club, maar hij heeft het goed in Utrecht en ziet de FC als ideale eerste stap richting de top.

Na de goede vragen had Jean-Christophe nog een verrassing voor Mart, namelijk een goed gevulde goodiebag met een bedrukt Bahebeck wedstrijdshirt! De spits en enkele andere spelers namen de tijd om Mart van de nodige handtekeningen te voorzien en nog even te poseren voor een toffe groepsfoto. Zo was het een onvergetelijke middag voor onze Tiger Mart!