Richard Martens leidt FC Emmen-uit

16 april 2019

KNVB stelt arbitrale teams aan voor komende speeldag in Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie.

De Eredivisiewedstrijd FC Emmen en FC Utrecht wordt zaterdag geleid door Richard Martens. In Drenthe zijn Ruud Bexkens en Erik Kleinjan de assistent-arbiters van dienst en is Ingmar Oostrom van de partij als vierde official. Dat blijkt uit de scheidsrechtersaanstellingen, zoals de KNVB die zojuist (dinsdag) bekendmaakte.

De videoscheidsrechter bij de wedstrijd in De Oude Meerdijk is Jochem Kamphuis en hij wordt daarbij geassisteerd door Freek Vandeursen. Er wordt zaterdag in Emmen om 18.30 uur afgetrapt.

Een dag eerder, vrijdag dus, neemt Jong FC Utrecht het op tegen FC Den Bosch. Die match in De Vliert staat onder leiding van Stan Teuben. Frans Ozinga en Djurre Zijlstra assisteren hem in ’s-Hertogenbosch. Jaafar Aafouallah is de vierde official bij het Keuken Kampioen Divisie-duel dat in de Brabantse hoofdstad om 20.00 uur begint.

Maandag, Tweede Paasdag, speelt Jong FC Utrecht een thuiswedstrijd tegen FC Volendam. De scheidsrechter op Sportcomplex Zoudenbalch is Erwin Blank. Marco Ribbink en Murat Kucukerbir zijn aanwezig als assistent-scheidsrechters en de vierde official bij het treffen dat aan de Koningsweg om 14.30 uur aanvangt is Bilal Sahiner.