Netwerkontbijt in Sky Lounge Van der Valk Utrecht

24 april 2019

Ruim 80 Business Club ontbijten met uitzicht op de Dom en Stadion Galgenwaard.

De Sky Lounge van Van der Valk Utrecht bevindt zich op 70 meter hoogte en biedt een iconisch uitzicht op de historische binnenstad van Utrecht. In deze setting werden gisteren (dinsdag) meer dan 80 leden van FC Utrecht Business welkom geheten voor een Netwerkontbijt.

Historie Van der Valk
Het openingswoord was voor Martin van der Valk, eigenaar van de hotels in Houten, Vianen en Utrecht. Hij nam de aanwezig Business Club leden mee in de lange historie van de succesvolle hotelketen. ‘Al jarenlang ben ik sponsor van FC Utrecht, mijn club! Met veel plezier laat ik vandaag ons hotel én de mogelijkheden hier zien aan de Business Club leden van FC Utrecht’, aldus Van der Valk.

Een Berg Sport
Nadat de aanwezig genoten van een uitgebreid ontbijtbuffet en de mogelijkheid om met elkaar te netwerken was het tijd voor ‘Een Berg Sport’. De crew van het RTV Utrecht-programma verzorgde een aflevering op locatie. Presentator René van den Berg en analist Gert Kruys namen samen met Korneel Evers en speciale gast Željko Petrović de actuele situatie bij FC Utrecht met elkaar door. Ook vertelde Petrović over zijn carrière als speler, waarin hij met wereldtoppers als Diego Maradona, Diego Simeone en Ivan Zamarano op één veld stond.

Commercieel Directeur van FC Utrecht Joost Broerse: ‘De Sky Lounge bij Van der Valk is een prachtige plek voor een ontbijt met onze Business Club Leden. Onze Business Club is nog steeds sterk groeiende en wij zijn er trots op dat we dit niet alleen terug zien bij thuiswedstrijden maar ook in de opkomst bij Business Events.’