Jong FC Utrecht: nieuw contract Jeredy Hilterman

25 april 2019

Aanvaller (20) vastgelegd tot medio 2020, met optie op nog een seizoen in Utrechtse dienst.

De aflopende overeenkomst van Jeredy Hilterman is verlengd. De 20-jarige aanvaller heeft zijn handtekening gezet onder een contract dat hem tot medio 2020 speler van Jong FC Utrecht maakt. In de verbintenis is een optie tot verlenging van één jaar opgenomen.

Hilterman maakte in 2017 de overstap van Willem II Onder 19 naar Jong FC Utrecht, waarvoor hij in de Keuken Kampioen Divisie inmiddels tot 42 duels kwam. Voorhoedespeler Hilterman was daarin direct betrokken bij 9 doelpunten. Dit seizoen kwam de spits voor het laatst in actie op 26 oktober 2018. Toen, in een uitwedstrijd tegen RKC Waalwijk, moest de aanvaller met een zware blessure voortijdig het veld verlaten.

“Jeredy heeft zich goed aangepast en gemanifesteerd nadat hij zich in de zomer van 2017 aansloot bij de beloftenploeg. Hij toonde ook in het begin van deze jaargang zijn potentieel, totdat hij in Waalwijk zwaar geblesseerd raakte”, aldus Directeur Voetbalzaken Jordy Zuidam van FC Utrecht. “Wij gaan samen met Jeredy, die zich tijdens zijn revalidatieperiode uitermate professioneel en gedreven heeft getoond, graag seizoen 2019/2020 in.”