In en rondom Stadion Galgenwaard wordt zondag, rondom de Eredivisiewedstrijd FC Utrecht - Vitesse, gecollecteerd. De opbrengst van de collecte komt ten goede aan de realisatie van een FC Utrecht-skybox in het Wilhelmina Kinderziekenhuis in Utrecht. Door middel van die ruimte kan FC Utrecht er elke dag zijn voor de kinderen in het ziekenhuis, waarmee de club al jarenlang een bijzondere band onderhoudt.

FC Utrecht’s selectie bezoekt al jaren het WKZ om alle kinderen daar even te laten vergeten dat ze ziek zijn. In 2014 was onder anderen Ruud Boymans er, in 2015 Bart Ramselaar, in 2016 Sébastien Haller, in 2017 Yassin Ayoub en in 2018 Willem Janssen. Maar vanaf 2019 wil FC Utrecht er altijd zijn voor de kinderen van het WKZ, die dan elke dag van het jaar terecht kunnen in de speciale skybox om samen te gamen, te chillen of te genieten van een voetbalwedstrijd van FC Utrecht op het grote scherm.

De shirts die door de spelers van FC Utrecht worden gedragen in het duel met Vitesse, gaan na die partij via internet onder de hamer. Door na afloop van de wedstrijd tegen de Arnhemmers mee te bieden op de shirts kun je ook jouw steentje bijdragen aan het toveren van een lach op het gezicht van de kinderen in het Wilhelmina Kinderziekenhuis. Meebieden kan via www.fcutrecht.nl/veiling.