Business: WKZ-Week bij FC Utrecht

12 april 2019

Aanstaande zondag speelt FC Utrecht om 16.45 uur thuis tegen Vitesse, voor een uitverkochte Business Tribune. Niet alleen sportief een belangrijke wedstrijd, maar ook de afsluiting van een bijzondere week: de WKZ-Week. Op deze pagina brengen we u graag op de hoogte van de hartverwarmende samenwerking tussen het Wilhelmina Kinderziekenhuis en de FC en vragen wij uw aandacht voor een mooi project: een FC Utrecht-Skybox in het WKZ.

Spelers en stafleden bezoeken WKZ
Afgelopen dinsdag bezochten spelers en technische staf van FC Utrecht het WKZ. Tijdens een heuse Kids Persconferentie in het Kindertheater konden de kinderen vragen stellen aan alle aanwezige spelers. Kinderen die te ziek waren om bij de persconferentie aan te schuiven, konden het gebeuren volgen via een livestream en inbellen met hun vragen.

Na afloop van de persconferentie gingen diverse spelers van FC Utrecht naar de centrale hal voor een meet & greet en het spelen van spellen. Een aantal spelers maakte bovendien een rondgang langs de afdelingen. Lees er hier meer over.

Kinderen te gast bij FC Utrecht – Vitesse 
Zondag zijn de rollen omgedraaid. Dan zijn de kinderen uit het Wilhelmina Kinderziekenhuis te gast bij FC Utrecht. In de enige echte spelersbus van FC Utrecht en de bus van Official Partner HiKOKI worden ze opgehaald en eenmaal in Stadion Galgenwaard, worden ze als ware vips behandeld. Zo bekijken ze de wedstrijd vanuit skyboxen, op door sponsors van FC Utrecht beschikbaar gestelde seats. Rondom de wedstrijd staat de kinderen nog tal van leuke verrassingen te wachten.

Doelstelling: FC Utrecht-Skybox in het WKZ
FC Utrecht wil een skybox realiseren in het Wilhelmina Kinderziekenhuis. Door middel van die ruimte kan FC Utrecht er elke dag zijn voor de kinderen in het ziekenhuis, waarmee de club al jarenlang een bijzondere band onderhoudt. 

Rondom de wedstrijd FC Utrecht – Vitesse wordt er in Stadion Galgenwaard geld ingezameld om de FC Utrecht-Skybox in het WKZ mee te bekostigen. Zo wordt er gecollecteerd in alle Business Ruimtes en vindt er tevens een veiling plaats in de Business Lounge en de ’t Wed & Waard Lounge na afloop van de wedstrijd. Circa 30 minuten na het laatste fluitsignaal leiden Gert Kruys en een speler van de FC deze veiling, waarbij bijzondere voetbalitems gelinkt aan de wedstrijd van die middag onder de hamer verschijnen.

Wij hopen op een mooie opbrengst, zodat wij de skybox in het WKZ met z’n allen kunnen realiseren!