Business Club Team FC Utrecht op schot tegen Vitesse

16 april 2019

Onder bezielende leiding van Gert Kruys vinden de Utrechters acht keer het net.

De dag begon vroeg afgelopen zondag voor vijftien leden van de FC Utrecht Business Club. Op Sportcomplex Zoudenbalch kruisten zij de degens met het Business Club team van Vitesse. De rood-witten uit de Domstad waren op schot en wonnen het duel uiteindelijk met liefst 8-2.

Team op scherp
Oud-speler Gert Kruys nam voor dit duel de honneurs waar als trainer van de FC. Hij nam de spelers mee naar zijn tijd als speler van FC Utrecht en gaf aan dat ‘trots en doorzettingsvermogen’ nodig waren om het embleem van de club op de borst te mogen dragen. ‘Na twee nederlagen en een gelijkspel eerder dit seizoen heb ik het team op scherp gezet want ik wilde het jaar met een overwinning afsluiten’, aldus Kruys.

Doelpuntenmachine
De motivatiespeech van Kruys deed zijn werk. Bij rust stond de FC met 4-0 voor en het ene doelpunt was nog mooier dan het andere. Ook na rust vielen er weer vier doelpunten te noteren voor de thuisploeg, maar lieten de gasten uit Arnhem ook twee maal het net bollen waardoor een 8-2 eindstand te noteren viel.

Debutanten
Het Business Club Voetbal kan op steeds meer animo rekenen van huidige én nieuwe leden van FC Utrecht Business. Zo maakte Remco den Broeder van Westers Automatisering & Consultancy BV zondag zijn debuut bij de club waar hij vanaf het nieuwe seizoen plaatsneemt in de ’t Wed & Waard Lounge. Ook Bouwbedrijf Nauta en Total Body Management namen voor het eerst deel aan het informele event. Hessel Rommes van Total Body Management was enthousiast over zijn vuurdoop: ‘Het was een hartstikke leuke manier om de dag te starten en om op een laagdrempelige manier kennis te maken met andere leden van de Business Club. Dat ik bij mijn debuut ook nog eens scoor is natuurlijk de kers op de taart. Ik kijk er naar uit om ook komend seizoen weer deel te nemen aan het Business Club Voetbal.’

Seizoen 2019/2020
Het duel tegen Vitesse was het laatste van het seizoen 2018/2019. Zodra het programma voor het nieuwe voetbalseizoen bekend wordt zal er ook een planning gemaakt worden van wedstrijden waarbij Business Club Voetbal gespeeld gaat worden. Leden van de FC Utrecht Business club ontvangen uiteraard tijdig bericht hiervan. FC Utrecht dankt Horeca Vleescentrum Maarssen, zij sponsorde ook dit seizoen weer het tenue voor het Business Club Team.