Bied mee op gesigneerde wedstrijdshirts

14 april 2019

Wil jij een écht gedragen en gesigneerd wedstrijdshirt van jouw favoriete FC Utrecht-speler aan de muur? Dat kan! Tijdens de wedstrijd tegen Vitesse krijg jij als supporter namelijk de mogelijkheid om live mee te bieden op de shirts van het hele elftal. Plaats je bod op fcutrecht.nl/veiling en haal een stukje Utrechtse geschiedenis in huis of geef een uniek cadeau!

De opbrengsten van de veiling komen ten goede aan het Wilhelmina Kinderziekenhuis. Het WKZ is gefocust op het behandelen van kinderen. Ieder kind zit anders in elkaar en heeft daarom verschillende behandelingen nodig. Het WKZ kan alle hulp gebruiken om innovatief onderzoek te blijven doen naar genezingen en extra voorzieningen aan te bieden. Meer weten? Check www.hetwkz.nl.

Alle shirts van de spelers die het veld betreden worden geveild, zowel de basisspelers als de invallers. De veiling opent op het moment van de aftrap en sluit 4 dagen later. Meebieden kan dus al tijdens de wedstrijd - ook vanaf je mobiele telefoon!

Heb jij het hoogste bod geplaatst bij het sluiten van de veiling op donderdagmiddag? Dan ben jij de winnaar! Geen zin om 4 dagen te wachten? Maak dan gebruik van de ‘buy it now’ optie. Hiermee ben jij direct en gegarandeerd de winnaar van jouw favoriete shirt voor een vastgestelde prijs. Na ontvangst van betaling wordt het shirt binnen 24 uur aangetekend en gratis verzonden. Betalen kan eenvoudig en veilig via iDeal, creditcard en PayPal.

Meedoen? Ga naar fcutrecht.nl/veiling!