Auto’s wassen en flessen inzamelen

29 april 2019

Spelers FC Utrecht trekken provincie in voor #heitjevooreenkarweitje en zamelen daarmee geld in voor Het WKZ.

De spelers van FC Utrecht trokken er gisteren (maandag) op uit. In acht gemeenten in de provincie Utrecht gingen de voetballers met de plaatselijke jeugd aan de slag voor het provinciebezoek #heitjevooreenkarweitje. De opbrengsten van de klusjes kwamen ten goede aan de realisatie van de skybox van FC Utrecht in het Wilhelmina Kinderziekenhuis in Utrecht.

Een wachtrij bij de tot ‘Cyriels Carwash’ omgedoopte autowasstraat in Nieuwegein. Winkelwagens vol lege flessen bij Simon Makienok, Timo Letschert en Gyrano Kerk in Vianen. En blinkende bureaus, auto’s en ramen bij maatschappelijk partner ONVZ in Houten, mede dankzij het boenen en poetsen van Willem Janssen en Mark van der Maarel. Daar waar de spelers van FC Utrecht gistermiddag kwamen, ontstond reuring en saamhorigheid. En ondertussen werd er z’n best geld ingezameld voor het WKZ.

Een sfeerimpressie van de activiteit in Houten:

En een fotoalbum van de activiteit in Wijk bij Duurstede, waar naast het wassen van auto's ook een heuse penaltybokaal op het programma stond en met dank aan Jennifer Hendriks een album van het bezoek van FC Utrecht aan Nieuwegein: