Youtube: De top 5 van november

03 december 2018

Samenvattingen spannen de kroon op YouTube-kanaal van FC Utrecht.

Ook in de maand november bleek dat het de samenvattingen van wedstrijden waren die het meest in de smaak vielen bij de YouTube-abonnees van FC Utrecht. De vijf meest bekeken video’s van de maand november zijn namelijk samenvattingen. De meeste kijktijd ging in de maand november echter naar een documentaire; ‘David di Tommaso, voor altijd nummer 4’ werd dan weliswaar niet het vaakst bekeken, maar wel het langst. De documentaire werd op 29 november, de sterfdag van het clubicoon van FC Utrecht, op het kanaal gepubliceerd.

Qua kijktijd ziet de Top 5 er dus wezenlijk anders uit dan qua views. In de Top 5 van de video’s die het langst werden bekeken, staan 3 samenvattingen. En de docu over Di Tommaso dus, aangevuld met een portret over doelman David Jensen. Het item over de Deense sluitpost was goed voor meer kijkminuten dan de samenvattingen van de duels met Waasland Beveren en ASWH; al werden die wel vaker aangeklikt.

De 5 meest bekeken video’s op het YouTube-kanaal van FC Utrecht van de maand november: