Vrijwilligers in het zonnetje gezet in stadion galgenwaard

07 december 2018

RAC-clubs steunen FC Utrecht in strijd om plek 4.

Vrijwilligers van tientallen bij FC Utrecht aangesloten RAC-clubs zijn zondag van de partij in Stadion Galgenwaard om de Eredivisieclub uit de Domstad aan te moedigen in de strijd om de vierde plek. Die positie op de ranglijst is de inzet van het treffen met Heracles Almelo, dat zondag om 12.15 uur begint.

FC Utrecht hecht veel waarde aan de relaties met de voetbalverenigingen uit de regio. Het zijn clubs die worden voortgestuwd door vrijwilligers, en in het kader van de Dag van de Vrijwilliger op vrijdag 7 december heeft FC Utrecht de RAC-clubs de kans geboden hun vrijwilligers in het zonnetje te zetten door middel van een wedstrijdbezoek aan FC Utrecht. FC Utrecht bedankt de vrijwilligers voor hun bijdrage aan het Utrechtse voetbal!