Van Seumeren: 'Er samen een voetbalfeest van maken'

22 december 2018

Grootaandeelhouder Frans van Seumeren verheugt zich op FC Utrecht - Ajax in uitverkocht Stadion Galgenwaard.

Grootaandeelhouder Frans van Seumeren van FC Utrecht kijkt reikhalzend uit naar de Eredivisiewedstrijd van aanstaande zondag: FC Utrecht - Ajax. Die partij wordt gespeeld in een uitverkocht Stadion Galgenwaard; inclusief een tot en met de allerlaatste plek bezet gastenvak. “Volle tribunes, gezonde rivaliteit: zo hoort een voetbalmiddag te zijn.”

“Het maakt me trots dat FC Utrecht en Ajax zondag in een uitverkocht Stadion Galgenwaard tegenover elkaar staan”, zegt Van Seumeren. “Voor het eerst sinds jaren kunnen FC Utrecht-supporters ook een biertje drinken als Ajax op bezoek komt. Hier hebben we met veel mensen vanuit allerlei betrokken geledingen hard aan gewerkt, zoals ze dat dan noemen, de normalisatie van deze wedstrijd. Het is ook dankzij die inspanningen dat we 1200 supporters uit Amsterdam mogen ontvangen. Mooi toch?”

“Ik wil van de gelegenheid gebruik maken om alle betrokken partijen te bedanken voor hun tomeloze inspanningen en het vertrouwen”, vervolgt de grootaandeelhouder van de FC uit de Domstad. “FC Utrecht, Ajax, de supportersverenigingen van beide clubs, de lokale driehoek en in het bijzonder de burgemeesters van Utrecht en Amsterdam: we zijn het aan iedereen verplicht die zich hier zo lang en met zo veel energie voor heeft ingezet er zondag een voetbalfeest van te maken, ik ga uit van een fantastische sfeer en steun van onze supporters, dat maakt het verschil in een wedstrijd als deze. Volle tribunes, gezonde rivaliteit: zo hoort een voetbalmiddag te zijn. Laten we dat aan heel Nederland laten zien zondag; dat het kan, en in het bijzonder: dat het kan bij FC Utrecht - Ajax!”