Uniek kijkje in de keuken bij HVC Maarssen

12 december 2018

FC Utrecht Business leden bezoeken Horeca Vleescentrum Maarssen.

Ruim 30 leden van FC Utrecht Business bezochten gisteren (dinsdag) HVC Maarssen voor een rondleiding en een lunch. ‘Door de Business Club leden nu uit te nodigen kunnen ze het bedrijf met eigen ogen zien en krijgen ze een beeld hoe vlees bij ons verwerkt wordt!’

Horeca Vleescentrum Maarssen is al jaren een begrip en levert producten aan bijna 2.000 klanten door heel Nederland. Eigenaar Frank Borst is al lange tijd als Business Club lid betrokken bij FC Utrecht en vond het tijd om de Business Club leden eens bij zijn bedrijf uit te nodigen voor een rondleiding: ‘Ik spreek veel mensen bij FC Utrecht waarbij uiteraard ook mijn bedrijf ter sprake komt. Door de Business Club leden nu uit te nodigen kunnen ze het bedrijf met eigen ogen zien en krijgen ze een beeld hoe vlees bij ons verwerkt wordt!’

Nadat Borst de aanwezigen verwelkomde en kort over de geschiedenis van HVC Maarssen vertelde, nam Gert Kruys, ambassadeur van FC Utrecht Business, het woord en verzorgde hij een update over de commerciële én sportieve stand van zaken bij FC Utrecht. Vervolgens werd de hele groep rondgeleid door het hele pand, waar iedere dag zo’n 70 mensen aan het werk zijn. Er werd afgesloten met een luxe lunch, uiteraard bereid met eigen producten van HVC Maarssen.

‘Interessant om een kijkje in de keuken te krijgen bij HVC Maarssen en van Frank te horen hoe hij het bedrijf succesvol heeft opgebouwd’, aldus Matthijs Wouters, Commercieel Directeur bij Arval Nederland - BNP Paribas Group. ‘Daarnaast is een dag als deze een ideale manier om met andere Business Club leden in contact te komen en met andere bekenden bij te praten. Ik kijk uit naar het volgende bedrijfsbezoek!’

FC Utrecht Business dankt Frank Borst van HVC Maarssen voor de gastvrijheid!