Tickets voor sc Heerenveen-uit gefaseerd in verkoop

01 december 2018

Gouden Seizoenkaarthouders krijgen als eerste de kans een kaart te kopen voor de partij in Friesland.

Tickets voor de Eredivisiewedstrijd sc Heerenveen – FC Utrecht komen voor supporters van FC Utrecht gefaseerd beschikbaar. Vanaf vandaag (zaterdag) kunnen Gouden Seizoenkaarthouders een kaart op de kop tikken voor de partij in Friesland en vanaf woensdag 5 december kunnen ook Seizoen- en Uitkaarthouders hun uitvakticket aanschaffen. De wedstrijd in het Abe Lenstra Stadion is op zondag 16 december en begint die dag om 12.15 uur.

Autocombikaarten zijn beschikbaar á 15 euro. Let op: er is een beperkt aantal parkeerkaarten beschikbaar. Bestel per auto maximaal 1 parkeerkaart en probeer te carpoolen. Het omwisselen van de kaarten voor de autocombi is op de wedstrijddag bij het bezoekersvak, P5-A van 10.45 tot en met 12.00 uur.

Een buscombiticket kost 32,20 euro.

De kaartverkoop voor sc Heerenveen – FC Utrecht loopt zolang de voorraad strekt en tot en met uiterlijk donderdag 13 december, 23.59 uur.

Tickets zijn verkrijgbaar via INTERNET en in de FC Utrecht Fanshop. Die is gevestigd naast de hoofdentree van Stadion Galgenwaard en open van dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.