Shirts FC Utrecht - Ajax onder de hamer

23 december 2018

Opbrengst van veiling van wedstrijdgedragen shirts wordt gestoken in realisatie FC Utrecht-skybox in Wilhelmina Kinderziekenhuis.

De shirts die door de spelers van FC Utrecht vandaag worden gedragen in de Eredivisiewedstrijd tegen Ajax worden geveild. De opbrengst van de veiling wordt gestoken in de realisatie van een FC Utrecht-skybox in het Wilhelmina Kinderziekenhuis. Door middel van een skybox in het ziekenhuis kan FC Utrecht er elke dag zijn voor de kinderen daar.

FC Utrecht’s selectie bezoekt al jaren het WKZ om alle kinderen daar even te laten vergeten dat ze ziek zijn. In 2014 was onder anderen Ruud Boymans er, in 2015 Bart Ramselaar, in 2016 Sébastien Haller, in 2017 Yassin Ayoub en in 2018 Willem Janssen. Maar vanaf 2019 is FC Utrecht er altijd voor de kinderen van het WKZ, die elke dag van het jaar terecht kunnen in de speciale skybox om samen te gamen, te chillen of te genieten van een voetbalwedstrijd van FC Utrecht op het grote scherm.

Door na afloop van de wedstrijd tegen Ajax mee te bieden op de shirts kun je ook jouw steentje bijdragen aan het toveren van een lach op het gezicht van de kinderen in het Wilhelmina Kinderziekenhuis. Bieden kan HIER.