Pronk:' Mooie overwinning'

14 december 2018

Trainer/coach Robin Pronk na afloop van het duel met FC Dordrecht.

Jong FC Utrecht won vandaag met 4-1 van FC Dordrecht en stijgt daardoor op de ranglijst van de Keuken Kampioen Divisie. Na afloop van dit duel sprak FCUtrecht.nl met trainer/coach Robin Pronk. 

"Ik ben trots op mijn team", begint trainer/coach Robin Pronk na afloop van het gewonnen duel met FC Dordrecht. "Maar dat ben ik wel vaker hoor, dat is makkelijk te zeggen na een mooie overwinning. Dit is wel een mooie overwinning in lijn met de wedstrijd die we de laatste weken hebben gespeeld. Dat je dan nu een keer lekker wint, en ook nog eens met 4-1, ja dat is alleen maar extra mooi."

Robin Pronk heeft het eerder al eens gehad over wedstrijden waarin het telkens 'net niet' was. Was deze avond 'net wel'? "Je komt na rust meteen op 2-0, dat is heerlijk. Dan maak je op een goed moment de 3-0. Toen kwamen we net onder drukt te staan en gingen we risico's nemen. Dan moet het eigenlijk klaar zijn, maar zij maken toch de 3-1. Vervolgens lieten we veel mogelijkheden liggen om het uit te spelen. Ondanks de 4-1 uit de penalty had daar nog wel meer in gezeten. Maar goed, dat is weer een volgende stap. We zijn het nog niet gewend om vanuit zo'n voorsprong te spelen."